Livmödrars kraft & visdom

Ania Munay

Följ Ania Munays..

helande resa ut i världen och resan in i och hem till sig själv. Det är inte den enkla vägen hon har valt när hon steg ner i jordelivet den här gången.
Den stig hon vandrar är allt annat än rak, men det är hennes sanna väg och den inspirerar till att börja titta in i ditt eget inre liv.
Den röda jorden är en självbiografisk roman, där shamanen och medicinkvinnan Ania Munay tar dig som läsare med på den svindlande resan ut i världen och parallellt resan in i- och hem till sig själv.

Den röda jorden är Ania Munays författardebut och den första delen i trilogin om Livmödrarnas kraft & visdom. Här vävs hennes personliga längtan efter- och kamp för kärlek och barn, ihop med hennes växande in i
en andlig verklighet via klardrömmar och ut-ur-kroppen upplevelser. Detta är en riktig bladvändare som du slukas in i, med passionerade kärleksmöten, vardagskamp, svek, starka andliga initieringar, magiska möten och insikter som kan inspirera dig till transformation i ditt eget liv.....

Skuggdansen är andra delen i Ania Munays självbiografiska trilogi Livmödrars kraft & visdom

Huvudpersonen Ania fortsätter sin kamp för att få ihop det vardagliga livet som ensamstående mamma och företagare med andlig utveckling och personligt växande. 

Längtan efter den sanna kärleken för henne på en resa allt djupare ner i sitt eget mörker där hon tvingas möta det förslutnas skuggor. 

Hon genomgår kraftfulla initieringar och andevärlden ställer henne inför utmaningar som inte ger ro förrän hon accepterar sitt öde.


Alla Gudars Moder är den tredje och sista delen i Ania Munays självbiografiska trilogi LIVMÖDRARS KRAFT & VISDOM.

Anias sökande efter den sanna kärleken och hennes strävan att hela sina och sina förmödrars trauma vägleder henne till hennes Tvillingsjäl. Med Gudinnan Kundalini som läromästare får hon de initieringar och utmaningar hon behöver för att frigöra karma och kliva ur den gamla tidslinjen som varit fylld av skam och skuld.

Hon leds till en djupare visdom, till månblodet och livmoderns kraft, in i det heliga feminina. Nya magiska möten väntar. Anias resa tar henne till Glastonbury, Indien och Peru. Tillsammans med sin man utforskar hon den sexuella skapande kraften. Hon undersöker den alkemiska magin och hennes förmåga att manifestera utifrån en högre nivå av medvetande blir möjlig. Med en klarsynthet låter hon illusioners slöjor falla och ser en ny väg i frihet. Om igen tar hon det stora språnget ut i det okända. I tillit till att hon är hållen av Gudinnan och i samspel med sin man fortsätter hon sin väg med orden vandra i skönhet som ledstjärna.

ALLA GUDARS MODER bär nycklar till din helande resa hem till dig själv. Orden bär en vibration som väcker, öppnar och aktiverar minnen från källan som håller allt liv. Anias intention är att inspirera var man och kvinna att släppa kampen och bli fri. Fri att leva sin dröm.

 

Nu finns hela trilogin i shoppen..


Författaren Ania Munay

Ania Munay

praktiserande shaman och medicinkvinna. Driver tillsammans med sin man Gaia Life kursgård, utanför Göteborg. Med drygt 30 års erfarenhet av andlig utveckling och healing, utbildar och vägleder hon idag andra att hela sin historia och leva sin dröm.
 
Ania Munay har ett ovanligt visitkort. Där står ”shaman och medicinkvinna”. Ania är en pionjär inom newage. Under sexton år drev hon Lotusgården, en läkarmottagning i Kungsbacka där komplementär vård förenades med traditionell läkevård och hon jobbade med företag, kommun och landsting. Nu debuterar hon med den första delen i trilogin om Livmödrarnas kraft och visdom.

Det är hög tid för den feminina kraften att komma tillbaka, säger Ania Munay. Vi är i den tiden nu, då många sanningar behöver komma upp i ljuset. Vi har tystats alldeles för länge.
 
Ania föddes 1959 och är uppvuxen i en arbetarfamilj på Hisingen i Göteborg. Hon är utbildad kbt- och familjeterapeut. Har två döttrar och fem barnbarn. Tillsammans med sin man driver hon idag Gaia Life kursgård i Fjärås. Där håller de utbildningar, retreater, ceremonier och helande resor till olika platser i världen utifrån det shamanska förhållningssättet.
 
Som barn var Ania högkänslig. Uppvuxen i en dysfunktionell familj var vardagen fylld med oro, missbruk, medberoende, psykiskt och fysiska övergrepp. Med svåra traumatiska händelser i bagaget fick hon som trettioåring diagnosen posttraumatisk stress, utmattningssyndrom och panikångest.

Jag valde att inte kliva in i den traditionella sjukvården där endast psykofarmaka fanns att tillgå. Istället lärde jag mig att använda mig av min känslighet, mitt klarseende och helande förmågor.

Med sin självbiografiska bok Den röda jorden, vill hon inspirera och ge kraft till andra människor att ta ansvar för sitt eget liv och läkande.

I det stora perspektivet har det med samhället att göra, med miljön och att skapa fred på jorden. Vi behöver komma till insikten att fred kan inte skapas i omvärlden så länge vi har kaos, krig och konflikt inom oss själva. Var och en av oss behöver göra sitt inre arbete för framtida generationers skull.
 
I boken vävs hennes personliga längtan efter- och kamp för kärlek och barn, ihop med hennes växande in i en andlig verklighet via klardrömmar och ut-ur-kroppen upplevelser. Passionerade kärleksmöten, vardagskamp och svek blandas med starka andliga initieringar, magiska möten och insikter, som hon hoppas skall inspirera läsaren till transformation i sitt eget liv.

Jag vill visa att det finns mer än vad vi kan se med blotta ögat, att andlighet är en viktig del i människors hälsa och välmående i livet. Med min historia önskar jag ge läsaren insikt att vi kan hela vår historia, läka våra sår och förändra våra mönster. Du får aldrig mer än du klarar av. Hur djävlig din historia än ser ut, finns något vackert i den!

 Bokrecensioner 

Jag läser de första sidorna och känner hur hjärtat börjar dunka snabbare i bröstkorgen. Det suger till i magen, magin sprider sig i luften och det finns inget säkerhetsbälte. Nu blir det åka av. Ania Munays självbiografiska bok ”Den Röda Jorden” är första delen i trilogin om livmödrars kraft & visdom. Den tar mig med på en resa inåt och nedåt. På ett sårbart, naket och kraftfullt sätt delar hon sin historia genom destruktivt medberoende, stor kärlek och andliga initieringar.

Att läsa denna bok var för mig en helande upplevelse och jag grät flera gånger av igenkänning. Jag tror det är det mest magiska med denna bok; den speglar oss. Den belyser våra egna liv och gör oss än mer medvetna om våra beteenden, men också vår magi och inneboende styrka. Ania skriver på ett naturligt flödande vis som bjuder in till reflektion och att öppna våra ögon, möta mörkret som vi tryckt undan och hämta hem kraften som ligger och väntar.

Boken är en katalysator för själslig transformation. Den påminner oss om att livet är en resa som ständigt ger oss de initieringar vi behöver för att vi ska vakna och släppa de illusioner som håller oss fångna. Det är en resa som behöver ske utan säkerhetsbälte. Vi behöver många gånger hoppa rakt ut i intet för att få tillgång till det stora mysteriet, kärleken och ljuset. Är du redo?

Fia

Jag hade ganska nyligen börjat följa ett konto på instagram som kommit i min väg som heter gaialife.se. Jag valde att följa med min officiella profil för att jag på så sätt trodde att jag skulle kunna hålla lite distans av någon outgrundlig anledning. Det fanns nämligen något oerhört provocerande med alla inlägg om den där boken som skulle handla om livmödrars kraft och visdom. Jag menar, vad f-n vet en livmoder!

Bestämde mig för att den boken skulle jag minsann inte läsa. Var till och med uppe på gården vid ett tillfälle med en vän. Vi fikade, gick runt i trädgården och var så klart också i butiken. Boken var nyutkommen och jag höll den i min hand men nej den skulle jag ju inte läsa.

Så kom bok nummer två och jag började så smått fundera på om jag kanske ändå skulle utmana mig själv och ta reda på varför jag retade mig såå på det här med livmödrar. Sagt och gjort. Böckerna beställdes och kom lagom till julhelgen och jag sträckläste dom! Det var något av det bästa jag läst och jag vet inte hur jag ska klara av att vänta på den tredje!

Det fanns så klart en mening med att jag skulle läsa böckerna, det förstår jag.
Det fanns också en mening med att jag skulle läsa dem just nu, det förstår jag också. Det fick mig nämligen att, i den situation jag befinner mig i livet just nu, titta in i min egen livmoder.
Det jag såg där var ingen rolig syn och jag har verkligen jobb att göra. Har aldrig förstått att jag haft en sorg och en smärta där som bekränsat och begränsar mig men min resa att "städa" har påbörjats!

Sååå, med dessa ord vill jag bara tacka för de mest fantastiska böckerna jag någonsin läst om andlig utveckling!

Kristin

Boken jag läst de senaste dagarna väcker djup tacksamhet och vördnad.
Inför livet och inför den väg vi vandrar här på jorden. Den aktiverar energier från andra dimensioner och skapar reflektion, samhörighet och ödmjukhet...
vi väljer alla vår väg....

Du har inte valt en lätt väg på jorden, och fått mkt kunskap den hårda vägen.
Men jag är så innerligt tacksam att du haft modet att nu också genom boken dela din historia och din kunskap till fler

Du som läsare tas med på en resa, Anias resa, men också en egen resa in i dig själv och din egen kraft och helade om du är redo...
jag önskar dig en djup och fin läsupplevelse. Jag rekommenderar boken ”Den röda Jorden” av Ania Munay (den första av tre) av hela mitt hjärta.

Emelie


Jag vill tacka dig för att du öppnar dig på ett så öppet och brutalt ärligt sätt. Att läsa om dina relationer, ditt medberoende, dina sår, mönster och trauman gör att luften känns lite lättare att andas. Världen blir helt plötsligt lite mer tillåtande och jag kan känna så mycket mer kärlek till mig själv och alla de runt omkring mig. Att få ta del av din historia gör att jag också minns min, känslor av skuld och skam kommer upp i ljuset och det är så fint och fantastiskt att känna att någon annan också har gått igenom samma känslor. Så tack för det!

Sandra