OM OSSVi som bor och driver Gaia Life är två levnadsglada entreprenörer som arbetar för att skapa ett hållbart liv.
Här lever vi nära naturen och hämtar vår inspiration och kreativitet ifrån Moder Jord. Vi vandrar den shamanska vägen och vår intention är att förmedla den urgamla kunskapen vidare att vi är en del av allt.
Vandra i skönhet är ett av våra ledord som är viktiga för oss. Genom att skapa och bygga upp en vacker plats där människor kan komma för växande, helande och finna gemenskap, känner vi att vi kan på så sätt göra en insats till en vackrare och mer kärleksfull värld.
Vi tror på att fred börjar inom oss själva och i en miljö som återspeglar detta kan vi lättare höra vår inre röst som visar oss vägen tillbaka hem.
Sakta men säkert skapar vi vårt paradis med våra djur, permakultur och ekologiskt odlande. En plats för läkning och växande i samklang med Moder Jord.

Ania & Magnus

ANIA MUNAY

Ania är praktiserande Shamansk Prästinna, utbildad i Familjeterapi, KBT, har över trettio års erfarenhet att hålla utbildningar i personligt och andligt växande, olika healingformer, mindfulness & inre ledarskap.

Hon är Entreprenören & egenföretagaren som inspirerat många att skapa sin dröm.

Ania ställer de oväntade frågorna & lyfter fram det som behöver belysas för individens växande. Med en klarsynthet & stark inuition visar hon vägen till ett starkt inre ledarskap

Ania är förtrogen med cirkelns dynamik och har arbetat med cirkelmodellen och Medicin hjulet. Hon brinner för att dela detta kraftfulla verktyg. 

Våren 2020 klev Ania in i nya rollen som författare och har hunnit med att släppa tre böcker.  Trilogin Livmödrars Kraft & Visdom finns att köpa i vår webbshop

MAGNUS MUNAY

Magnus är praktiserande Shaman, Kinesisk medicinare och Qigongmästare, utbildad i KBT, NLP practitoner.
Han är fredsmäklaren som medlar mellan parter.
Entreprenören som följer sitt hjärta och har modet att visa sin sårbarhet. Han har många års erfarenhet att arbeta i grupper med personligt växande och inre ledarskap.

Bakom hans lugn finns ett starkt seende där han plockar fram det som behövs i ljuset. Med försiktighet hjälper han individen att fortsätta sin resa framåt.

Du möter Magnus som en av lärarna på den Shamanska healingutbildningen, som ceremoni hållare och  i Manscirkeln - den fredlige krigarens väg...

 

PERSONALEN PÅ GAIA

MARTINA L. KARLSSON

Martina är just nu mammaledig men arbetar annars som administratör och ekonom. Hon svarar i telefon, på mail och jobbar för att hålla i alla trådarna som vävs här på kursgården.
Martina vandrar även den shamanska vägen och har gått tvåårig utbildning här på Gaia. Hon brinner för att hjälpa andra finna vägen in till sitt hjärta, där kan vi hela vår historia och släppa allt som inte är kärlek. För att finna din plats här på jorden.

SOFIA NILSSON

Sofia arbetar som administratör och med våran webbshop Gaia Temple. Sofia svarar även på mail och i telefon och hjälper till att skapa skönhet här på kursgården inför våra kurshelger.

LIJAH  SOFIA NORRGÅRD

Lijah arbetar och bor på Gaia. Lijah är våran kock som lagar fantastiskt god och vacker vegans mat. Här och närodlad. Lijah tar även hand om djuren på gården samt annat trädgårdsarbete. Hon är utbildad yogalärare och håller Shamanic Flow Yoga på Gaia vid utvalda tillfällen. Har gått både Gaias Prästinneutbildning samt Shamanska Healingutbildningen och just nu assisterar hon Ania i Wombhealingutbildningen.

DENNIS NICKLASSON

Dennis kommer och hjälper oss på kursgården med diverse arbete i trädgården. Han assisterar Magnus i Manscirkeln och tar emot klienter för medial vägledning vid utvalda tillfällen.