REIKI HEALING

Reiki betyder "Universell Livsenergi" på Japanska. Den Universella Livsenergin finns överallt och genomsyrar hela vår värld. Den är känd i många olika kulturer, från indianer i väster till japaner i öster.

Livsenergin strömmar genom oss i en aldrig sinande ström, styrd bland annat av våra tankar och känslor. Ett fritt flöde betyder harmoni, balans, hälsa. Ett stört eller blockerat flöde leder i regel till motsatsen, det vill säga till smärta och/eller sjukdom.

Eftersom våra tankar och känslor påverkar livsenergin kan vi också medvetet påverka dess flöde. Därför har vi också alla förmågan att hela med hjälp av Reiki. Där är inte några få förunnat. Reikihealing kännetecknas av att den är lätt att lära sig, den styrs av intuition och den som helar får själv lika mycket healing som han eller hon ger. Genom initieringen i Reiki öppnas en kanal för energin, varför man inte blir trött då det inte är ens egen energi som förmedlas. Reiki är en nyckel Du får i din hand. En nyckel som Du kan använda för både Ditt eget och andras växande. En nyckel med oanade möjligheter.
Reiki kan hjälpa Dig att:

Släppa stess, motverka utbrändhet, frigöra spänningar och blockeringar, hela psykosomatiska sjukdomar,balansera kropp och själ , medvetandegöra orsak och verkan, bryta gamla mönster och föreställningar

Reiki Steg I 

Denna helg initieras du och blir en kanal för livsenergin. Vi mediterar, helar och delar med oss av varandras upplevelser. Du får lära dig hur man gör en reikibehandling både på dig själv och andra. Du kommer få behandling och ge behandling båda dagar.

Reiki Steg II

Du lär dig de symboler som dr. Mikao Usui fann i gamla sanskritskrifter och hur de kan användas till distanshealing. Vi mediterar, helar och skickar på distans. Med reiki II blir energin starkare och behandlingar mer kraftfulla & effektiva.

Reiki Steg III - Reiki Master Teacher

Du får masterinitiering för att bli din egen mästare och själv kunna lära ut till andra. Du behöver ha gått din utbildning hos Ania, eller repetera om du fått din initierig av annan reikimaster (individuell utbildning efter överenskommelse). Du behöver ha erfarenhet att ge behandlingar. Ania och Magnus coachar och vägleder dig i din process till Reikimaster både för och efter din initiering.

Du blir initierad steg lll.
Lära dig att initiera steg l & ll.
Reikins historia
Genomgång och fördjupning hur man ger behandling & distanshealing
Planering & och tankar kring att hålla utbildning
Marknadsföring
Helande samtalet

Lärare - Reiki Master Teacher:

Ania Munay - grand reiki master (sedan 30 år)
Magnus Munay - reiki master

DATUM vår & höst 2024

Steg I och II   11-13 oktober

KL 09.00 - 17.00 fredag samt lördag
KL 09.00 - 16.00 på söndagen

KOSTNAD

steg I och II 5 995 :- (anmälningsavgift 1500kr betalas vid anmälan, ej återbetalningsbar)
vegetarisk lunch ingår i alla dagar.
Moms tillkommer för företag.

LOGI

För er som kommer långväga eller vill landa under kursen finns möjlighet till logi
(Kostnad 950kr / natt ink måltider)
(Boende tor-fre 800 :- där frukost ingår)

REIKI MASTER 

Här blir du under två dagar initierad att själv utbilda och initiera andra i Reiki healing steg I och II

DATUM: 9-10 oktober 2024

11-13 okt finns möjlighet för två personer att assistera under reikiutbildningen.

Två personer kommer få samma möjlighet under vårens utbildning, först till kvarn.


PRIS: 15 000 kr

kost och logi ingår