Moon Priestess - Det Heliga Feminina


Jag bjuder in dig kvinna som längtar efter att leva cykliskt, utifrån din intuition, stå i din kraft och förkroppsliga Gudinnan i dig. Detta årsprogram är en djupgående transformerande process som kommer hela din historia, väcka, aktivera din livmoderkraft, skapa en mer kärleksfull, intim och sann relation med dig själv och andra. Utifrån ett holistiskt och kognitivt förhållningssätt, praktiska shamanska/ tantriska övningar, initieringar och ceremonier vägleds du tillbaka till ditt sanna Jag. 

Första helgen: Hela din historia. Återkoppling till Gudinnan, Urmodern, väcka och aktivera Livmoderskraft & visdom. 

Andra helgen: Hel "Den Vilda Kvinnan", helig vrede, skuggarbete & tala sin sanning. Död/pånyttfödelse 

Tredje helgen: Det heliga bröllopet. Gudinnan Shakti Kundalini, Heliga Feminina & den livgivande, transformerande sexuella energin. 

Fjärde helgen: Dedikering Prästinna , Medicinkvinna, Shamanska, Völva & Jordemor. Lev Drömmen. Transmission av Den högsta potentialen av Jag är.

 Jag arbetar intuitivt, står med en fot i båda världar. Med en klarsynhet och utifrån den totala sanningens vibration vägleder jag varje individ utifrån där hon befinner sig i sin process. I ett mjukt, kärleksfullt space möjliggörs traumarelease, helande kundaliniresning & förkroppsligandet av högre medvetande. Cirkeln är helig, sann och total i nuet.  Med praktik, teori, kanaliseringar, och magi vävs varje tillfälle utifrån cirkelns behov. 

Här sker magi, mirakel och transformation bortanför intellektets förstånd.
Kraftfulla ceremonier, plantmedicin, initieringar och uppväckande av Gudinnan Kundalini kommer ta dig till nästa nivå av andlig utveckling.
Allt enligt ditt högsta bästa.

Med djup kärlek och stark kontakt till de Hinduiska Gudinnorna Kali, Durga, Lakshmi och Paravati är det tid att dela dess visdom och kraft "

Bli den du är och låt din historia bli din medicin. Låt mig inspirera, initiera, och vägleda dig tillbaka till Gudinnan i dig  ☾

Med kärlek, Ania Munay   ♡DATUM START 

7-9 juni 2024 
4-5 oktober 2024
3-5 januari 2025
11-13 april 2025

ANTAL 
14 st

KOSTNAD
33 000 KR kost och logi fre-sön vid 4 tillfällen ingår. 
Det finns möjlighet att delbetala per helg, 9075 kr x 4 helger
(anmälningsavgift betalas i samband med anmälan på 2900kr, denna summan dras sedan av från slutfakturan, anmälan är bindande) 
Moms tillkommer för företag.


För anmälan klicka här