Intensive Kambo Retreat 

Välkommen till ett RETREAT med naturmedicinen KAMBO


Magnus bjuder in till en Intensiv Kambo Retreat under tre dagar i augusti. Naturmedicinen Kambo har använts av stamfolk i Amazonas regnskog i tusentals år. Medicinen används bland annat för att rena kroppen från tung energi som blockerar vårt flöde och kan skapa ångest, depression, värk mm. Kambon ökar uthålligheten och kan även användas för att behandla infektioner, inflammationer, hormonproblem mm..


Med Kambo får vi tillgång till en fysisk, psykisk och andlig omorganisation, där vi får möjlighet att omvandla känslomässiga blockeringar, bryta gamla mönster och beteenden som inte längre tjänar oss.
Kambon öppnar upp för mer flöde i livet och de mirakel som väntar.

Varmt Välkommen till en Shamansk Kambo Retreat med flera kambo sessioner, hapé och sananga!

Kambo under flera sessioner

Kambo är en kraftfull naturmedicin som stärker fokus, förbättrar hälsotillstånd och ger ökad energi.

När vi jobbar med Kambo i flera sessioner under kort tid har vi möjlighet att gå djupare och hjälpa kroppen att frigöra fysiska, andliga och känslomässiga blockeringar och istället öppna upp för att manifestera hälsa och välbefinnande.

Synergi av Kambo & adaptogener

För att stärka läkningsprocessen använder Magnus en synergi av Kambo och adaptogena svampar, såsom Reishi, Lejonman, kalkonsvans, Agaricus Blazei Murril, Shitake, Chaga etc. Efter varje session används en adaptogen olja och en detoxjuice som är baserad på gurkmeja, ingefära och chlorella.

Förberedande diet

En förberedande diet före Kambo sessionerna är avgörande av flera anledningar. För en balanserad nivå av elektrolyter i kroppen för att förhindra hyponatremi. För att förbereda för detoxen under kambo retreaten vilket kan vara ganska intensiv. 

Kambo, hapè & sananga

Under retreaten kommer Magnus även använda sig av andra naturmediciner så som Hapé och Sananga. Hapé stödjer kroppen under en kambo utrensning och sananga är avslappnande för nervsystemet och öppnar upp tredje ögat.

Intentionen

En tydlig intention om vad vi vill attrahera, läka, manifestera, vilka skuggaspekter och motstånd vi vill arbeta med, hjälper och är av stor vikt för att uppnå målet. 

Kambo applicering på meridian-, öron och spinalpunkter 

Att applicera Kambo på TCM-punkter hjälper till att styra läkningsprocessen mot specifika energiska obalanser. Enligt TCM beror de fyra huvudsakliga källorna till obalans på olika förhållanden, dvs yin och yang. Överskott eller brist, värme, kyla, torrhet och fukt.

Den känslomässiga sidan av healing

När Kambon appliceras på meridian och zonterapipunkter har den en direkt effekt på omvandling av negativa känslor kopplad8tarme till varje organ: ilska (lever), oro och skuldkänslor (mjälte), sorg (lungor), rädsla (njurar), spänning (hjärta), själviskhet (perikardium), girighet (mage), kontroll (tarm).


INNEHÅLL

Sharings

Meditation

Kambo sessioner

Hape & Sananga

Detox juice och adaptogen olja

middag


DATUM

för 2024 kommer framöver

KOSTNAD

6995 SEK

Boende i flerbäddsrum inkl måltider ingår. Egetrumstillägg 700krMagnus Munay

Magnus har utövat kinesisk medicin i 30 år. Under sina resor i Sydamerika och Indien kom han i kontakt med den vackra naturmedicinen Kambo. därefter har han utbildat sig i Kambo hos den Italienska läraren Giovanni Lattanzi.

Magnus håller ett shamansk kambo retreat där han skapar ett tryggt och säkert space för alla deltagare och hjälper var och en genom sina processer.