Shamansk Wombhealing


Att utforska djupet och det stora mysteriet i att vara kvinna.
Lyfta fram den unika visdom som finns i dig.
Genom att återta kontakten med din womb och din kropp samt släppa taget om smärta, trauma, mönster och beteenden du burit i generationer. Så kan du komma i kontakt med din kreativitet, vitalitet, din inre kraft och din själs syfte.


Shamansk Wombhealing är en djupgående helande resa tillbaka till ditt sanna Jag. Du blir initierad och får ta del av Livmoderns magi och mysterier.

Du får hjälp med att hela dina djupaste sår, trauman och transformera de blockeringar du bär i din Livmoder. Präglingar som burits i din blodslinje i generationer tillbaka. Kraftfulla ceremonier och initieringar hjälper dig att väcka din Livmoderkraft, öppnar hjärtats center och ger dig förmågan att hela din Livmoder för att i nästa steg hjälpa andra kvinnor att helas.

I vårt trygga och kärleksfulla space blir du vägledd i varsamhet. För att utforska, processa och hela dina djupaste rum.
I det sanna mötet med dig och andra kvinnor helas det sårade Systerskapet i cirkeln och ut i livsväven.
Tiden är mogen för fler kvinnor att väcka den livmoderkraft vi alla besitter.
Livmodern är en källa av helande, transformation, kreativitet och magi.
Kvinnor i Divine Alchemy kommer föda fram en ny, vacker värld.
Det är vår sanna natur och vi har tillgång till Moder Jords bibliotek av urgammal visdom som världen väntar på.


Hon vet – din livmoder, hon vet. Hon bär din visdom, magi och kraft.
Hon är vår intuition. Hon är vår kreativitet.
Hon är sann.
Hon är vägen in till det stora mysteriet.
Hon håller våra sår, trauman, övergrepp och vår smärta. 

Det är tid nu för att göra plats för den fria, vilda, sanna kvinnan!


Helg 1 

Väcka livmoderkraften, hela din historia.
Livmodermassage, Hukbads ceremoni och örtmagi mm.

Helg 2

 "Walk Your Talk"  Skuggarbete, trauma release, hela din blodslinje mm.

Helg 3

Hjärtats Medicin
Soulretrieval, Divine Alchemy mm.

Helg 4

"Walking the path of Womb Wisdom" mm.

Anmälan Öppen för 2024

DATUM 2024:

22-24 mars
14-16 juni
13-15 sept
13-15 decKostnad

33 000 kr

kost & logi ingår

Delbetala per halvår:
18 150 kr x 2

Anmälningsavgift (2.900kr) betalas i samband med anmälan och dras av från slutfakturan. Moms tillkommer för företag.


Lärare:

Ania Munay
Shamanic Priestess och Reiki Master.
Vandrar den Shamanska vägen, utbildad i KBT och familjeterapeut med lång erfarenhet av att
arbeta med kvinnor med trauma, missbruk, fysiska och psykiska övergrepp.
Utbildat i Shamansk Healing i mer än 20 år.

Recensioner

"Utbildningen har hjälp mig att inse att den sexuella kraften visar sig på olika sätt, och alla är "rätt". Från att ha varit lite diffus i vad kundalini och wombkraften är så har det blivit än mer tydligt. Jag blev i maj klar med min prästinneutbildning och den här utbildningen har varit ett vackert komplement. Med Anias skarpa blick och tydliga språk, både det synliga och osynliga, blir jag inspirerad till att kasta mig ut. Jag vågar att stå i mitt ljus i kärlek och ödmjukhet.
J
ag älskar Anias tydliga sätt att leda och guida.
Jag tror verkligen att ingen annan utbildning kan mäta sig mot de som ges på Gaia.
Mina standards är HÖGA! För det är jag värd. Tack för att jag med hjälp av dessa utbildningar får inse mitt eget värde och vad jag är kapabel till och designad för."
Frejdis
WOMBHEALING 2022

"2022, året jag tog steget ner i min womb och släppte taget på ett sätt jag aldrig gjort förut. Året jag trotsade rädslor, kontroll och föreställningar om mig själv och andra. Året jag förstod att det finns en kraft i mig som är enorm, en eld som som brinner så starkt.
Min wombpower, som kan skapa nytt liv och väva fram nya vackra världar. Skaparkraften, visdomen och intuitionen som bor där har gett mig helt nya verktyg på min resa genom livet.


Det hade aldrig varit möjligt på egen hand och jag är evigt Tacksam för dig kära Ania, du jordemor, som hjälp mig förlösa det som var redo att förlösas i ett tryggt space.  Till dig kära Martina för ditt ljus och din stabila grund. Din förmåga att hålla i de starkaste stormar.

Det hade heller aldrig varit möjligt utan mina vackra systrar i cirkeln, ni fantastiska kvinnor som öppnat upp era hjärtan och delat er historia och låtit alla sköldar falla! Ni har hjälp mig att gå ner dit jag aldrig gått förut! Ner för att möta mina sår, min smärta, min rädsla och min skam. Ni har hjälp att öppna upp för att möta mina förmödrar och stjärnsystrar, att kapitulera och brista sönder för att sedan kunna öppna upp mitt hjärta fullt ut. Det ljus som har skapats i cirkeln är vibrerande starkt i mig och jag känner mig pånyttfödd. Delar av er kommer allltid finnas i mig, T A C K ♥️

Wombhealing är ett kraftfullt och oerhört vackert sätt att möta dig själv på en helt ny nivå. Jag rekommenderar verkligen dig som längtar hem till ditt hjärta att gå utbildningen"

Rebecka
WOMBHEALING 2022

" Kan varmt rekommendera denna utbildning. Så kärleksfull & vacker utbildning. Djup transformation. Stor läkning. Hämta hem mer av dig själv, stå djupt förankrad med den stora modern.

Djupt tacksam till Ania & Martina som har hållit mig under många djupa processer, frigjort trauma, karma, skam och sorg. Stort Tack till alla systrar i cirkeln. All kärlek till er på Gaia"

Carolin
WOMBHEALING 2022

Detta året har varit en underbar helande resa in i mig själv, min kvinnliga visdom och i systerskapets kärleksfulla famn. Det finns en sådan kraft att återta för oss kvinnor, en kraft som medvetet och omedvetet har trängts tillbaka. Jag har hört det förr, men aldrig upplevt det så starkt som under denna utbildning. Med hjälp av womb healingen har jag helat trauman som jag burit i min kropp. Trauman av tidigare relationer, trauman från andra generationer och blodslinjer. Tack vare womb healingen (och schamansk healing) har jag fått tillgång till ett vetande som jag längtat så länge efter (utan att jag visste det fanns). Jag är en friare kvinna idag än jag var för ett år sedan. Jag känner mig fri att utforska min kropp, njutning, kroppens visdom och inte minst livmoderns kraft och visdom. Jag är friare i mig själv, vilket har fört mig närmare min partner. Vi har båda läkt under denna resa och kommit varandra ännu närmare. Min frigörelse och återhämtandet av min kraft smittar av sig på mina barn, mina föräldra och vänner. Vilken gåva!Anias medicin är kraftfull och rik, och den talar sanning till min kropp på cellnivå. Den hjälper mig att lära känna min egen medicin. Det här är utbildningen som jag önskar varenda kvinna. Vilken vacker värld vi skulle ha om alla kvinnor hade möjlighet att komma hem till sig själva.
                                      Anna
            WOMBHEALING 2023

Orden känns som att dom inte räcker till med att försöka formulera vad det har betytt för mig att få möta Er - Ania och Magnus. Att få vara på den fantastiska plats av läkande, skönhet och utveckling som ni skapat. 

Ett avslut och en början. Förra helgen gjorde jag min sista helg i utbildningen Shamansk Wombhealing hos Ania och Magnus på Gaia Life.
En resa in i mysteriet, mysteriet att vara kvinna i kontakt med sin livmoderkraft. Att orientera mig utifrån kraften som bor i mig och i alla andra kvinnor. En resa i mig men också med intentionen att jag ska kunna guida andra kvinnor in i sin egen resa mot kontakten och kraften. Jag har fått resa djupt in i mig själv bortom roller och masker. Ner till kärnan av det som är jag.
För varje utbildningshelg som gått har jag plockat bort och monterat ner murar och försvar som jag byggt upp inför mig själv och andra. Jag minns, min kropp minns, min livmoder minns. Jag har släppt taget, ömsat skinn och hämtat hem mig själv. Nu står jag stadigt i kraft och sårbarhet.
Ania Munay - TACK för att du visar vägen. Att få vandra i skönhet i dina fotspår är den bästa presenten jag någonsin givit mig själv. Tack för att du så okonstlat och öppet delar med dig av all din kunskap och visdom. DU är och gör skillnad.
                   Ulrika
            WOMBHEALING 2023

Jag rekommenderar alla kvinnor som längtar efter att återfinna sin kraft,leva sin sanning och samskapa i kärleksfylld gemenskap att söka denna utbildning!

Jag kom med en önskan.

Jag for hem med ALLA önskningar uppfyllda!

Tack Ania! Tack alla vackra systrar i cirkeln!“Gudinnan kundalini,var kvinnas hem o kyrka

Ett systerskap att ära,skönheten att dyrka

Vissheten i women,min ros den är utsprungen

Kosmos är mitt hem, min sång,unik blir sjungen

Jag återfunnit har min uråldriga kraft,

flödar gyllne nektar, dricker gudars saft

En jordemor, en völva,förlöste all min smärta

Gudinnan inkarnerad,,hon öppnade mitt hjärta”                   Jenny
            WOMBHEALING 2023

Allt började med att jag läste Anias trilogi Livmödrars kraft och visdom. Jag sträckläste böckerna och kunde inte slita mig från dem. De väckte något i mig, en längtan efter att utforska min egna kraft och läka mig själv på djupet, och att läka min blodslinje. Utbildningen i shamansk wombhealing har varit en oerhört transformerande resa. Redan efter första helgen väcktes en kreativitet och en lust hos mig som legat slumrande under lång tid. Min kokbok som jag hållit på med i så många år är på gång att bli klar. Den shamanska wombhealingen har också gjort mig medveten om mönster o präglingar som jag och mina förmödrar har burit. Karmaknutar har varsamt och kärleksfullt lösts upp och transformerats till livsenergi. Kundalini och livmoderkraften har väckts till liv. Livmodern, hon som vet, jag vet. Jag har tagit steg i mitt liv som jag tidigare bara drömt om, men inte vågat. Jag har brutit mönster som funnits i generationer. Jag har hoppat, trots att jag varit rädd men har ändå tillit till att jag är hållen. Jag vet. Jag är så tacksam för Ania och för hennes medicin som hon så vackert delar. Hon är fantastisk på att hålla ett vackert och kärleksfullt space där vi fått möjlighet att utmana oss själva gång på gång. Hon ser och hon vet. Den här utbildningen är en utbildning som varje kvinna skulle behöva gå. För sin egen del, för de som vandrat före och för de som kommer efter. All min kärlek till Ania, till Gaia life och till den shamanska wombhealingenAnias medicin hjälper oss att läka våra blodsband och att vandra i skönhet.
                              
Anette
                             WOMBHEALING 2023

Ett avslut och en början. Förra helgen gjorde jag min sista helg i utbildningen Shamansk Wombhealing hos Ania och Magnus på Gaia Life. En resa in i mysteriet, mysteriet att vara kvinna i kontakt med sin livmoderkraft. Att orientera mig utifrån kraften som bor i mig och i alla andra kvinnor. En resa i mig men också med intentionen att jag ska kunna guida andra kvinnor in i sin egen resa mot kontakten och kraften. Jag har fått resa djupt in i mig själv bortom roller och masker. Ner till kärnan av det som är jag. För varje utbildningshelg som gått har jag plockat bort och monterat ner murar och försvar som jag byggt upp inför mig själv och andra. Jag minns, min kropp minns, min livmoder minns. Jag har släppt taget, ömsat skinn och hämtat hem mig själv. Nu står jag stadigt i kraft och sårbarhet. Ania Munay - TACK för att du visar vägen. Att få vandra i skönhet i dina fotspår är den bästa presenten jag någonsin givit mig själv. Tack för att du så okonstlat och öppet delar med dig av all din kunskap och visdom. DU är och gör skillnad.  
NU är jag redo att erbjuda andra kvinnor denna läkande och kraftfulla medicin.

WOMBHEALING 2023