Shamansk Wombhealing


Att utforska djupet och det stora mysteriet i att vara kvinna.
Lyfta fram den unika visdom som finns i dig.
Genom att återta kontakten med din womb och din kropp samt släppa taget om smärta, trauma, mönster och beteenden du burit i generationer. Så kan du komma i kontakt med din kreativitet, vitalitet, din inre kraft och din själs syfte.


Shamansk Wombhealing är en djupgående helande resa tillbaka till ditt sanna Jag. Du blir initierad och får ta del av Livmoderns magi och mysterier.

Du får hjälp med att hela dina djupaste sår, trauman och transformera de blockeringar du bär i din Livmoder. Präglingar som burits i din blodslinje i generationer tillbaka. Kraftfulla ceremonier och initieringar hjälper dig att väcka din Livmoderkraft, öppnar hjärtats center och ger dig förmågan att hela din Livmoder för att i nästa steg hjälpa andra kvinnor att helas.

I vårt trygga och kärleksfulla space blir du vägledd i varsamhet. För att utforska, processa och hela dina djupaste rum.
I det sanna mötet med dig och andra kvinnor helas det sårade Systerskapet i cirkeln och ut i livsväven.
Tiden är mogen för fler kvinnor att väcka den livmoderkraft vi alla besitter.
Livmodern är en källa av helande, transformation, kreativitet och magi.
Kvinnor i Divine Alchemy kommer föda fram en ny, vacker värld.
Det är vår sanna natur och vi har tillgång till Moder Jords bibliotek av urgammal visdom som världen väntar på.


Hon vet – din livmoder, hon vet. Hon bär din visdom, magi och kraft.
Hon är vår intuition. Hon är vår kreativitet.
Hon är sann.
Hon är vägen in till det stora mysteriet.
Hon håller våra sår, trauman, övergrepp och vår smärta. 

Det är tid nu för att göra plats för den fria, vilda, sanna kvinnan!


Helg 1 

Väcka livmoderkraften, hela din historia.
Livmodermassage, Hukbads ceremoni och örtmagi mm.

Helg 2

 "Walk Your Talk"  Skuggarbete, trauma release, hela din blodslinje mm.

Helg 3

Hjärtats Medicin
Soulretrieval, Divine Alchemy mm.

Helg 4

"Walking the path of Womb Wisdom" mm.

Anmälan Öppen för 2024

DATUM 2024:

22-24 mars
14-16 juni
13-15 sept
13-15 decKostnad

33 000 kr

kost & logi ingår

Delbetala per halvår:
18 150 kr x 2

Anmälningsavgift (2.900kr) betalas i samband med anmälan och dras av från slutfakturan. Moms tillkommer för företag.


Lärare:

Ania Munay
Shamanic Priestess och Reiki Master.
Vandrar den Shamanska vägen, utbildad i KBT och familjeterapeut med lång erfarenhet av att
arbeta med kvinnor med trauma, missbruk, fysiska och psykiska övergrepp.
Utbildat i Shamansk Healing i mer än 20 år.

Recensioner

"Utbildningen har hjälp mig att inse att den sexuella kraften visar sig på olika sätt, och alla är "rätt". Från att ha varit lite diffus i vad kundalini och wombkraften är så har det blivit än mer tydligt. Jag blev i maj klar med min prästinneutbildning och den här utbildningen har varit ett vackert komplement. Med Anias skarpa blick och tydliga språk, både det synliga och osynliga, blir jag inspirerad till att kasta mig ut. Jag vågar att stå i mitt ljus i kärlek och ödmjukhet.
J
ag älskar Anias tydliga sätt att leda och guida.
Jag tror verkligen att ingen annan utbildning kan mäta sig mot de som ges på Gaia.
Mina standards är HÖGA! För det är jag värd. Tack för att jag med hjälp av dessa utbildningar får inse mitt eget värde och vad jag är kapabel till och designad för."
Frejdis
WOMBHEALING 2022

"2022, året jag tog steget ner i min womb och släppte taget på ett sätt jag aldrig gjort förut. Året jag trotsade rädslor, kontroll och föreställningar om mig själv och andra. Året jag förstod att det finns en kraft i mig som är enorm, en eld som som brinner så starkt.
Min wombpower, som kan skapa nytt liv och väva fram nya vackra världar. Skaparkraften, visdomen och intuitionen som bor där har gett mig helt nya verktyg på min resa genom livet.


Det hade aldrig varit möjligt på egen hand och jag är evigt Tacksam för dig kära Ania, du jordemor, som hjälp mig förlösa det som var redo att förlösas i ett tryggt space.  Till dig kära Martina för ditt ljus och din stabila grund. Din förmåga att hålla i de starkaste stormar.

Det hade heller aldrig varit möjligt utan mina vackra systrar i cirkeln, ni fantastiska kvinnor som öppnat upp era hjärtan och delat er historia och låtit alla sköldar falla! Ni har hjälp mig att gå ner dit jag aldrig gått förut! Ner för att möta mina sår, min smärta, min rädsla och min skam. Ni har hjälp att öppna upp för att möta mina förmödrar och stjärnsystrar, att kapitulera och brista sönder för att sedan kunna öppna upp mitt hjärta fullt ut. Det ljus som har skapats i cirkeln är vibrerande starkt i mig och jag känner mig pånyttfödd. Delar av er kommer allltid finnas i mig, T A C K ♥️

Wombhealing är ett kraftfullt och oerhört vackert sätt att möta dig själv på en helt ny nivå. Jag rekommenderar verkligen dig som längtar hem till ditt hjärta att gå utbildningen"

Rebecka
WOMBHEALING 2022

" Kan varmt rekommendera denna utbildning. Så kärleksfull & vacker utbildning. Djup transformation. Stor läkning. Hämta hem mer av dig själv, stå djupt förankrad med den stora modern.

Djupt tacksam till Ania & Martina som har hållit mig under många djupa processer, frigjort trauma, karma, skam och sorg. Stort Tack till alla systrar i cirkeln. All kärlek till er på Gaia"

Carolin
WOMBHEALING 2022