Shamansk Healing Utbildning


Denna utbildning är fördelad på två år.
Första året är en djupgående helande resa in i dig själv.
Fokus ligger på att hela dig och sju generationer bakåt och framåt.

Du får hjälp med att:
Hela ditt inre barn och läka de sår som du bär med dig, bli medveten och frigöra de mönster och beteenden som skapats ifrån generationer tillbaka, se dina skuggor och skapa fred med dessa, transformera tung energi och hitta källan av allt liv inom dig själv. Du får lära dig att möta dina rädslor och hämta tillbaka kraften bakom dessa. Utifrån det shamanska förhållnings och synsättet se igenom dina förutfattade meningar om vem du är och se de sanningar du och andra skapat som förminskar och begränsar dig. Istället får du hjälp med att öppna upp för ett mer kärleksfullt seende som tjänar till ditt sanna jag .

Du blir initierad i den feminina kraften, uppväckt livmoderkraften och får ta del av gammal kunskap som du får lära dig att använda för att återknyta kontakten med Moder Jord och allt levande. Det blir en resa där du får hjälp med att öppna upp din kanal mellan denna värld och andevärlden. Med olika shamanska verktyg får du lära dig att transformera tung energi, fylla dig med ny energi och kraft, kontakta dina kraftdjur, förfäder, guider, elementen mm. Målsättningen på det första året är att du ska få hjälp till själv hjälp att hela dig utifrån shamansk healing och hämta tillbaka din kraft, kunskap och bli medveten om de gåvor du bär med dig. Du får också lära dig att gå in i annat medvetande tillstånd för att kommunicera med andra dimensioner

Utbildningen innehåller även guidade meditationer, sharings, trumresor, frigörande dans och rörelser, naturupplevelser, ceremonier, åkallan, healing på dig själv och andra, transformation, energiarbeten för Moder Jord mm

År två 

Andra året är en fördjupning i den shamanska traditionen, där du blir vägledd och motiverad att stå ännu mer i din kraft och finna dig egen inre ledare. Vi uppmuntrar till att du ska våga tala din sanning och lyssna till din inre röst och följa din hjärtas väg. Du får hjälp att utveckla dina mediala gåvor och lära dig att sätta gränser för både dig själv, andra och andevärlden. Vikten av att grunda dig kommer bli mer påtaglig och att ta mer ansvar för ditt eget växande. Din kontakt med Moder Jord, kraftdjur, guiderna kommer stärkas och du får lära dig att kommunicera och ta emot budskap till dig själv och förmedla till andra.

Detta år lägger vi fokus på att hela andra, göra dina egna ceremonier, cirklar mm. Du får vägledning och guidning i din process att ta ett större kliv i att visa världen dina gåvor.

År två innehåller även Trance healing, Kanalisering, trumresor, guidade inre resor, skapa kraftverktyg, utesittning mm,

Varje helg väver vi utifrån vad Gudinnan och förfäderna har för plan. Vi är flexibla i att följa processen som sker i gruppen och utifrån varje deltagares behov som också är det shamanska förhållningsättet att möta det som sker och ha tillit till den helande processen.

Under andra året ska du även ha ett par klienter som du ska öva shamansk healing på och föra journal. Du kommer också få läsa en del böcker som inte är tvunget men som vi rekommenderar. Under tiden mellan kurstillfällena uppmanas du till eget arbete med ceremonier och andra övningar som förmedlas efter varje kurstillfälles slut
START Våren 2024 

(Observera att alla 8 helgerna är obligatoriska)

helg 1: 23-25 feb 2024
helg 2: 24-26 maj 2024
helg 3: 23-25 aug 2024
helg 4: 22-24 nov 2024
helg 5: 21-23 feb 2025
helg 6: 23-25 maj 2025
helg 7: 22-24 aug 2025
helg 8: 28-30 nov 2025


START Våren 2025

(Observera att alla 8 helgerna är obligatoriska)

helg 1: 21-21 mars 2025
helg 2: 30 maj-1 juni 2025
helg 3: 29-31 aug 2025
helg 4: 21-23 nov 2025
helg 5: 20-22 mars 2026
helg 6: 22-24 maj 2026
helg 7: 21-23 aug 2026
helg 8: 27-29 nov 2026

Kostnad:

Priset för utbildningen är 66 000 :- (33 000 :- per år) inkl. veg. kost och logi. (vg. meddela ev, matallergi)

Det finns möjlighet att delbetala per år 33 000 :- x 2

Alternativt per halvår 18 150 :- x 4

Anmälningsavgift (2.900kr) betalas i samband med anmälan och dras av från slutfakturan

Moms tillkommer för företag.

Lärare:

Ania Munay
Magnus Munay

OBS!

Utbildningen är 8 helger som löper över två år och vid anmälan binder du dig till alla 8 helgerna.

Vi vill betona att utbildningen gör ingen till shaman. Men ger en grundutbildning i det shamanska synsättet och kunskap att använda sig av shamanska verktyg till shamanskt helande. De som är shamaner får under utbildningen hjälp att återhämta kunskapen och de som väljer att vandra den shamanska vägen och bli tränad till att bli shaman kan få hjälp att göta detta. En shaman blir initierad antingen av andevärlden/förfäder då detta är en utvald väg för individen många gånger sedan födseln. Eller av en Shaman som individen blir initierad av och hjälp med att utveckla sina gåvor. Att vandra den shamanska vägen innebär viljan att möta sina rädslor och se dessa som möjlighet till växande. Samt att ta ansvar över sitt sätt att agera och reagera. Det gemensamma med att vandra den shamanska vägen är förhållningssättet till naturen och allt levande.

Ordet shaman betyder " den som vet" Att vara shaman innebär att du är en som förmedlar helande energi och budskap ifrån andevärlden. Vikten av att få mer kunskap utifrån den shamanska synsättet är stort och viktigt för Jorden idag. Många själar vaknar upp och behöver hjälp med att grunda sig och återknyta kontakten med Moder Jord och skapa en kärleksfull relation med henne och Gudinnan i dem själva.
För att det ska kunna bli balans mellan man och kvinna.
Varje shaman vet att den feminina kraften är den kraft som transformerar det som står ivägen för kärleken..... Hoo!  

Walk in beauty!

Citat o Recensioner - shamansk healing

"En utbildning, den ända du behöver i ditt liv egentligen. Fantastiskt och tryggt bemötande av Ania & Magnus. De har väglett mig till att uppleva en djupare bild av universum, hjälpt mig att öppna upp mig och leva i samklang med min nyfunna inre sanning. Med deras stöd och mitt mod så har jag vuxit enormt i mina ögon & mitt hjärta. Jag lever min dröm nu. Denna utbildning riktar sig till alla & jag rekommenderar den till alla."

  Robin
SHAMANSK HEALING

"Efter en djup utmattningsdepression fann jag Gaia Life Kursgård & Retreat. En kursgård mitt i naturen inpå knuten, omringad av en vacker trädgård med en stig ner till en sjö. Här serveras god vegetarisk mat, tillagad med kärlek. Min resa på Gaia börjar med en Bara Vara Retreat helg som sedan ledde till en 1-årig utbildning i Kvinnokraft.
Efter att ha skalat av lite på ytan bestämde jag mig för att gå vidare och gå Shamansk healing utbildning på två år.
En fantastisk utbildning där jag fått ge full tillit till att bara släppa taget och möta det som behövde mötas, för att växa och blomma ut i min fulla kraft i ödmjukhet & kärlek. Ja, en tuff utbildning men samtidigt en fantastisk frihetskänsla efteråt. Ania & Magnus vägleder arbetet under utbildningen/utbildningarna med stor kunskap och trygga händer. De skapar magi i cirkeln! TACK för att jag fick möjlighet att gå dessa utbildningar hos er. Ni har hjälpt mig att våga öppna upp nya dörrar i mitt liv på min resa. Tacksam!"

Anna
SHAMANSK HEALING


"När jag kom till Gaia kom jag hem.
För mig är det viktigt att alla sinnen mår väl och med Gaias skönhet är det njutbart att vara i miljön samtidigt som det görs tuffa processarbete. För, har du valt att åka till Ania och Magnus kurser har du också valt att möta dig själv bortom alla lager, och ibland mentala förståelser.
Jag skulle vilja säga att ingen är den samma innan och efter deras kurser efter den stora transformation som sker.
Ania kan leda vem som helst vart som helst om de är villiga att ta sig dit. För mig, som leder andra i personlig utveckling och förändring har Ania fått en betydande roll då hon kunnat möta upp mig på den nivå där jag är och leda mig in i ännu mer kraft."

Johanna
SHAMANSK HEALING"Om man är nyfiken på sig själv och vill utvecklas på det personliga planet så rekommenderar jag denna utbildning varmt. Att belysa händelser, attityder, erfarenheter och minnen som man har en önskan om att förhålla sig till på ett annat sätt, så får du under utbildningen kraftfulla verktyg och insikter att navigera på ett annat sätt i din vardag. Jag har vågat ta egna steg i min utveckling och dessutom än mer förundras över uråldrig kunskap och magin i livet. Ania och Magnus är kraftfulla, uthålliga vägvisare under denna inre resa och med en orubblig tro och förmåga att bidra till ens egna utveckling. Tusen tack för detta!"

Tomas
SHAMANSK HEALING"Efter 2 års utbildning på Gaia känner jag mig grundad och stark.
Jag känner en tydlig riktning och ett syfte med mitt liv som jag inte hade så mycket kontakt med innan.
Tidigare hoppade jag från det ena till andra utan att ha en tydlig riktning där egot, rädslor och intellektet styrde mig till stor del.
Jag hade svårt att kombinera min andliga sida med det "vanliga" livet. Det andliga var något jag sysslade med när jag hade ledigt eller semester.
Nu kan jag med tillit följa min intuition och mitt hjärta på ett helt annat sätt. Jag kan se och äga hela mig och omfamna mina mindre vackra sidor och stå för dem.
En stark frihetskänsla har också infunnit sig efter att jag läkt några av mina mest infekterade sår.
Jag har fått en större tolerans och förståelse för livets olika skeenden.
Jag känner en otrolig djup tacksamhet över att fått vandrat den shamanska vägen med er"
                                                                            Kristina
                                                                        SHAMANSK HEALING

”Utan tvekan det bästa jag gjort i mitt liv. Denna plats och Magnus och Anias utbildningar är livsförändrande på så många sätt för den dedikerade. När jag ser tillbaka på processen sen jag gick shamansk healing utbildning på Gaia så känner jag mig både tacksam och stolt. Jag har gått från osäker skenhelig traumatiserad tjej utan rötter till stark kvinna som står stadigt och själv håller ceremonier. Jag har omvandlat min historia till medicin. Gaia är hemma och trygghet för mig. Finns inte ord nog för allt Ania gjort för mig med hjälp av hennes vägledning sen första gången vi möttes. Hon är inte bara en lärare för mig hon är en syster, extramamma och för evigt en inspiration. Magnus och Ania kompletterar varandra otroligt fint i hållandet av deras utbildning.
Rekommenderar!”

Isabell
SHAMANSK HEALING & WOMBHEALING

”Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är för denna plats. Ania och Magnus är otroliga . Evigt tacksam för allt som jag fått lära mig om mig själv, mina medmänniskor och naturens medicin.
Tack för er!”

Nicolina
SHAMANSK HEALING & WOMBHEALING

Två och ett halvt år gick snabbt när jag vandrade in på Gaia och den Shamanska healing utbildningen, hade inga planer på att hålla på med healing utan att jag sökte efter något som fattades i mig själv. Och som jag har vuxit!  Jag hade svårt att älska mig själv när jag vandrade in op Gaia, jag vände utåt och sökte bekräftelse. Fasaden behövde falla. Det var inåt jag skulle vandra och där fanns tryggheten och kärleken, älska mitt lilla barn. Jag gråter just nu glädjetårar av tacksamhet.
Jag är tacksam för lärdomarna, att jag fått se mina skuggor och mött personer som hjälpt mig att växa genom att jag fått spegla mig i er som triggat mig, för att jag ska kunna titta djupare in i mig själv och att kunna älska mig själv.  I ett tryggt Space med trygga människor runt mig. Nu vandrar jag ut i alla mina färger och känner mig så trygg i mig själv.
Jag hade inte kunnat göra detta utan er, så tack till Ania och Magnus som hjälpt mig och alla i cirkeln, vänner jag hittat. Älskar er. Bästa vägen jag har gått och nu vibrerar jag upp i alla mina färger.

                     Lars
              SHAMANSK HEALING